domingo, 22 de diciembre de 2013

Nadal Rock torna a Ripoll

El passat dissabte 14 de desembre del 2013, es va celebrar el divuitè Nadal Rock. Una nit plena de cançons conegudes a la sala Eudald Graells de Ripoll.

Van iniciar la nit els coneguts Catarres que aquesta vegada van presentar el seu segon disc, anomenat Postals, el qual inclou cançons com Invencibles, Rock’N’Roll o Vull estar amb tu.

Aquest famós grup musical ha fet un petit lloc en la seva agenda per actuar a Ripoll, ja que han començat la seva gira, una gira marcada per la festa i el ball. A més a més, aquest grup va cantar una de les seves cançons més clàssiques Jenifer

Els Catarres
L’altra gran actuació de la nit va ser la de Miquel del Roig. Ens va assegurar que li agrada molt cantar davant la població ripollesa. Aquest famós cantant de la cançó catalana va enganxa el públic amb les seves versions que actualitza de forma permanent. Del Roig ens va afermar que l’actualitat és la clau per atreure al públic. El final de la nit es va complementar amb l’actuació d’un dj.

Miquel del Roig en un concert

Aquesta iniciativa organitzada pel Kol·lectiu Rèkiem ha estat una de les edicions a més èxit, amb l’assistència d’unes 500 persones i la venta de 200 entrades anticipades. Aquest grup ha estat ampliat amb noves incorporacions, els quals aportaran idees fresques al col·lectiu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario