domingo, 12 de enero de 2014

Pau Elias exposa de nou a la Capital Ripollesa

El pintor ripollès Pau Elias exposa de nou després d’un any sense mostrar la seva obra. L’espai que ha escollit ha estat la sala Josep Maria Anglada de la biblioteca Lambert Mata de Ripoll, un lloc bastant reduït però que ha permès a l’artista mostrar part de la seva obra, sota el nom  “Imatges, vivències”. 

L’artista ha volgut apropar el seu món a la gent amb una barreja d’experiències pròpies, objectes quotidians l’han inspirat. Una mostra personal de part de la seva obra que no segueix un fil conductor concret, sinó que ha sorgit de la seva inspiració en el dia a dia.

Tot i que l’artista ripollès feia temps que no exposava, ha estat treballant, i aquest n’ha estat el resultat. De totes maneres, ara queda esperar la reacció i opinions de la gent. Avui en dia, sap que la venta de quadres és complicada, però assegura que els preus són assequibles. Ell utilitza pols de marbre per realitzar aquestes obres, material que agrada molt per la seva textura. 

Per últim, Elias ja té un altre projecte en ment gairebé enllestit, inspirat en els alfabets del món, tot i que el problema que dificulta la exposició és l’espai. És una obra d’uns 60 quadres i no els vol exposar de manera fraccionada. 

Pau Elias en el programa "Magazín"

No hay comentarios:

Publicar un comentario